Yeni Batman Oyunu Duyuruldu

Levent Polater


 
Warner Bros. Interactive, yeni bir Batman oyunu duyurdu. "Bu Sonbahar" olarak çıkış tarihi verilen oyun sadece Wii ve DS'e çıkacak.

Çizgi-filmiyle bağlantılı olacağı belirtilen yeni oyunun isminin "Batman: The Brave and Bold The Videogame" olacağı açıklandı.

Oyuncuların DC evreninden bir çok karakteri oynayabilecekleri açıklanan yeni Batman oyununda; başta Batman ve Robin olmak üzere, Green Lantern, Blue Beetle, ve Aquaman oynanabilir karakterler arasında yer alıyor

Oyunun ayrıca Wii ve DS bağlantı özelliğinin bulunacağı belirtilen detaylar arasında... Eğer 2 oyunu Wii ve DS birbirine bağlayarak oynarsanız, Bat-Mite adında oynanabilir bir karakter açabiliyorsunuz. DS'i kontroller olarak kullanarak, Wii'de diğer oyuncularla bu karakteri yönlendirebileceğimiz söylendi.

En son çıkan Batman: Arkham Asylum'a göre görsel yönden tabi ki bekleneni veremeyecek olan yeni oyunu, Wii ve DS'deki Batman hayranlarının çılgınlar gibi oynayacağından eminiz. Henüz bir ekran görüntüsü de olmayan yeni Batman oyunuyla ilgili Warner'dan yakında bir açıklama bekleniyor.


Kaynak