Arkham Origins'de Kalıcı Ölüm Zorluğu Olacak

Talha Aynacı

 
   Warner Bros. Games Montreal tarafından geliştirilen Batman: Arkham Origins için yayınlanacak olan DLC'ler hakkında bir açıklama yapan oyunun yapımcısı Guillaume Voghel, hikayenin öncesinde yaşananları anlatacak ve Asya'da geçecek olan Initiation DLC'si hakkında bazı detayları basınla paylaştı.

   Ana senaryonun 12 saat olacağını tekrar eden Voghel, etraftan toplanacak nesnelerle birlikte oyunu % 100 bitirmenin bir hayli zor olacağını söyledi. Tabii oyunu bir kez bitirdikten sonra açılan yeni zorluk seviyesi ve New Game Plus seçeneği de oyunun tekrar oynanabilirliğini arttırmak için seçenekler arasına eklenmiş. Ancak açılan zorluk seviyeleri arasında en dikkat çekici olanı I Am The Knight zorluğu. Zira  I Am The Knight zorluk seviyesi, RPG türü oyunlarda görmeye alışık olduğumuz permadeath - kalıcı ölümü de beraberinde getirecek.

   Oyun için yayınlanacak olan Initiaiton DLC'sine de değinen Voghel, Bruce Wayne'in nasıl Batman'e dönüştüğünü anlatan ve Asya'da geçecek olan bir hikayeden söz etti.