Tüm Dünyada Yasaklanan Manhunt 2 Artık Türkçe!

Alkan Adakaner


     Rockstar Games'in tüm dünyada yasaklanan, en çok şiddet içeren psikopat oyunu Manhunt 2'yi artık Türkçe olarak oynayabilirsiniz. 2007 de Kuzey Amerika da, 2008 de ise Avrupa da piyasadaki yerini aldıktan sonra 2009 senesinde ise PC'e merhaba diyen oyun, içeriği yüzünden daha sonra tüm dünyada yasaklanmıştı.
 
    Zamanında Türkçe çeviri için dosyaları açamayan Tayfun Kumaş (TayfunKey), aradan geçen dört sene sonra bu işi halledip, oyuna %100 Türkçe yama getirmeyi sağlamıştır. Nostalji olarak başlamak isteyenlere, ya da Türkçe hali ile bitirmek isteyenlere duyurulur.

Oyun Hakkında Bilgi

     Dr. Daniel “Danny” Lamb bir bilim adamıdır ve “Pickman Projesi”nin başındaki kişidir. Proje süresiz olarak durdurulur ve bir akıl hastanesine kapatılır. Aradan 6 yıl geçmiştir. Daniel kim olduğunu bilmiyordur ve hafızasını kaybetmiştir. Geçmişe dair hiçbir anısını hatırlamıyordur.
 
     Hastanede kilit altındayken önceki yaşamı, kim olduğu ve ailesiyle ilgili sorular kafasında dönerken; hastanenin güvenlik sisteminde oluşan bir arızayla birlikte tüm hücrelerin kilitleri açılır ve Daniel diğer kişilerle birlikte serbest kalır. Leo Kasper da bu durumun kaçmak için harika bir zaman olduğu kararına varır ve Daniel’in önderliğinde birlikte hastaneden kaçarlar. Bundan sonrasında ise Daniel, geçen 6 senede nelerin olduğunu bulmaya çalışırken, onu takip eden Leo’nun da hayatı değişecektir.

    Oyunun Türkçe altyazı yamasına buradan ulaşabilirsiniz.