Metro: Last Light, PS4 İçin de Hazırlanıyor

Alkan Adakaner

Oyunun Playstation 4 sürümü oldukça iyi görsellere sahip olacaktır


     Playstatipn 3, PC ve Xbox 360 için hazırlanan Metro Last Light'ın Playstation 4 için de hazırlandığı söyleniyor. 4A Games'in Ukrayna'da yaptığı bir röportajda oyun hakkında ayrıntılı bilgiler ortaya çıktı. Söylenenler gerçekten de ilgi çekici.
 
    Öncelikle oyunun Playstation 4 sürümü de hazırlanıyormuş. Muhtemelen Playstation 4 sürümü Metro 2033 ile birlikte gelecek. Yani Metro 2033 hediye olarak verilecek. Bu gerçekten de konsol kullanıcıları için iyi bir haber.
 
   Bunun yanı sıra oyuna 5 adet indirilebilir içerik hazırlanıyormuş. Bu içerikler oyundan kesilerek oluşturulmuş değil. Hepsi ana senaryo bittikten sonra başlıyor ve diğer karakterlerin öykülerini anlatıyormuş. Bir season pass de düşünülüyor.
 
     Metro: Last Light'ın multiplayer modu ise ayrı bir proje olarak düşünülüyor. Muhtemelen multiplayer projesi konsollar ve PC'deki dijital servislerden yayınlanacak. 4A Games ayrıca oyun için SDK da yayınlamayı planlıyor.
 
Not:  Bu bilgilerin Ukraynaca yayınlanan röportajdan çevrildiğini belirtelim. Henüz firma resmi bir duyuru yapmadı, ama bilgilerin doğruluğu neredeyse kesin diyebiliriz.