Ouya CEO'su: "Yapacağımız İşler Bitmedi"

Samet Konuksal


    Bildiğiniz üzere Ouya'yı Kickstarter üzerinden bağış yaparak destekleyen kullanıcılar konsollarına kavuştular. Konsolun normal çıkışı henüz yapılmamışken, ilk incelemeler pek iç açıcı gelmemişti. Ouya'nın CEO'su, tüm bu olanlarla ilgili bir açıklama yaptı.
 
    Konsolun resmi sitesinden bir yazı paylaşan Julie Uhrman, adeta gelen incelemelere cevap niteliğinde bir yazı hazırlamış. Konsolun resmi çıkışına iki aylık bir süre olduğunu belirten Uhrman yazısında, "Ouya'nın şu anki halinde gelişmeler olacak. Yazılım, mağaza, oyun bölümleri her geçen gün daha da büyüyecek. Konsola bağış yapan kullanıcılar, bu büyümeyi canlı olarak yaşayacaklar." sözlerini kullandı.
 
    Konsolun her türlü bölümünün güncel bir şekilde geliştirici ekip tarafından incelendiğini belirten Uhrman, Kickstarter destekçilerinden gelecek geribildirimlerle birlikte değişikliğe gidebileceklerini işaret etti. Uhrman'ın belirttiklerine göre geliştirici ekip, incelemelerin odak noktası haline gelen kontrolcü sorunları konusunda yeni şeyler planlıyormuş.
 
Bakalım konsolun çıkışına kadar neler değişecek?