The Witcher 3'ün 36 Farklı Sonu Olacak

Samet Konuksal


    Yeni nesil oyunların en dikkat çekenlerinden olan The Witcher 3, geniş içeriğiyle birlikte merakla bekleniyor. CD Projekt ekibi Polygon sitesin everdiği röportajla birlikte Witcher 3'ün içeriğinden yeni detaylar paylaştı.
 
    CD Projekt Red'in patronu Adam Badowski ve pazarlama müdürü Michal Platkow Gilewski ile röportaj yapan sitede ilk başta Badowski, "The Witcher 3'ün 36 farklı sonu olacak." açıklamasını yaptı. Ardından ise Gilewski, bu açıklamayı "Oyunun dünyasının son halinde 36 farklı durum yer alacak." sözüyle birlikte düzeltti.
 
    İkilinin röportajlarının devamında The Witcher 3'ün ayrı ayrı üç tane sonuç bölümünün olacağı belirtildi. Yani konuyu özetlemek gerekirse The Witcher 3'ün final kısımlarında 36 farklı sahne olacak ve bunların 12'şer tanesi 3 ana sonuca bağlanacak.
 
    Konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda Badowski, "Oyun biraz karışık yapıda. Bu tip çeşitliliği oluşturmak için ekstra uğraş vermedik. Senaristler hikayeyi hazırlarken bu durumlar kendiliğinden ortaya çıktı. Hikayede binlerce farklı yan olay yaşanıyor. Biz tüm bu olayları üç farklı sonuca bağlayabildik." sözlerini söyledi. Son olarak hikayenin ayrıntısını Badowski, "Oyunun başında yaşadığınız bir olayın etkisini sonuç bölümünde görebileceksiniz." sözüyle birlikte özetledi.