Transistor'un Oynanış Videosu Harika Gözüküyor!

Samet Konuksal


    Bastion ile birlikte başarılı işler yapan Supergiant Games'in geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığı Transistor'den ilk oynanış videosu yayınlandı. Transistor'un oynanış videosu, ünlü YouTube kanalı Total Biscuit tarafından geldi.
 
    15 dakikalık bu oynanış videosunda Transistor'un yapısını daha iyi anlayabiliyoruz. Henüz platformları resmi olarak açıklanmasa da oyunun bu videosunda Xbox 360 kontrolcüsünün işaretlerini görüyoruz. Bildiğiniz üzere Transistor, 2014 senesi için bilmediğimiz platformlara yönelik duyurulmuştu.
 
    Oyunun yayınlanan videosuna baktığımızda Transistor'un hikayesini daha iyi anlayabiliyoruz. Transistor'de Red ismindeki ünlü bir şarkıcıyı rol edineceğiz. Fakat bu şarkıcı ünlü olsa da, üstün güçlerin suikastçilerinin hedefi haline gelmiş ve ses yeteneği alınmış bir rolde karşımıza çıkıyor. Transistor'un başında esrarengiz bir silahla karşılaşıyoruz ve oyun boyunca bu silah bize Bastion'daki anlatıcı misali eşlik ediyor. Oldukça ilginç bir dövüş dinamiğine sahip olan Transistor'de ister zamanı durdurarak hareket edebiliyor, isterseniz de gerçek zamanlı olarak dövüşebiliyorsunuz.
 
    Yayınlanan videoda oyunun en can alıcı kısmı, müzikleri de tüm ihtişamıyla kulaklarımızın pasını siliyor. Total Biscuit'i takip edenler bilir, kendisi videolara yorumlarıyla birlikte eşlik eder fakat ünlü YouTube partneri, Transistor'un müziklerinin daha net duyulabilmesi için bir seferliğine prensiplerinden taviz vermiş.
 
    Oyun ne derece etki yapar bilmiyoruz fakat müzik kütüphanemize oldukça kaliteli parçalar ekleyeceği kesin. İşte Transistor'un yayınlanan oynanış videosu;