The Witcher 3 Serinin Son Oyunu Olacak

Alkan Adakaner

The Witcher 3'ün dev haritasında bir uçtan diğerine at üstünde 30-40 dakika gidebileceksiniz


     CD Project Red'in The Witcher 3: Wild Hunt'ı PC ve yeni nesil konsollar için duyurması oyuncuları gerçekten de çok mutlu etti. Oldukça kaliteli bir roman uyarlaması olan The Witcher'ın 3. oyunu aynı zamanda serinin de son oyunu olacak. CD Project Red'in başkanı Adam Badowski'nin bu konudaki açıklaması şu şekilde:
 
     "Belki insanlar bu oyunun serinin gerçekten de son oyunu olup olmadığını sorabilirler. Evet, öyle. Neden mi? Çünkü seriyi en üst noktada bitirmemiz gerektiğine inanıyoruz. Teknoloji sonunda hikayeyi görsellerle ve hayal ettiğimiz dünyasıyla tam olarak istediğimiz gibi anlatabileceğimiz bir aşamaya geldi. Bu en yüksek derecede fantastik bir RPG deneyimi olacak. Şimdi bizim için yeni dünyalara bakma zamanı olduğuna inanıyoruz; yaratıcılığımızın sınırlarını zorlayıp yeni ufuklara açılmak istiyoruz."
 
    Belki de bir oyunu tam tadında bitirmek bazen alınacak en iyi karardır. Çok sayıda firmanın serilerin ismini kullanarak berbat devam oyunları ve zorlama hikayelerle karşımıza çıktıklarına tanık oluyoruz. CD Project Red ise ne kadar farklı bir firma olduğunu bu konuda da göstermek istiyor.