The Legend of Zelda: The Wind Waker, Wii U Yolunda

Tunahan Başol


     Geçtiğimiz saatlerde gerçekleştirilen Nintendo Direct sunumunda, Wii U sahiplerini çok sevindirecek bir duyuru yapıldı. İlk olarak GameCube ekranlarında karşılaştığımız The Legend of Zelda: The Wind Waker, yenilenmiş yüzüyle Wii U ekranlarında boy gösterecek!
 
     2013 yılının sonbahar aylarında çıkacağı söylenen yapım, yenilenmiş sanatsal görünüşü, HD grafikler ve Wii U kontrolcüsüne özel içeriklerle geleceği söyleniyor. Ayrıca bu sefer Miiverse entegrasyonu da olacak.
 
      Aşağıda bulabileceğiniz videonun ilk dakikalarında Wii U duyurusu sırasında da karşımıza çıkan yeni Zelda hakkında bazı bilgilere yer veriliyor. Bu bilgiler arasında yeni Zelda oyununda düşünülen yeniliklere değinilmiş. Daha sonrasında ise Wind Waker'ın Wii U üzerindeki teknik değişimlerine yer verilmiş. 
 
      Ayrıca oyunun Wii U için yapılan bu yeni sürümü konsolun bazı belli başlı özelliklerini de kullanacak. Mesela oyunu dilerseniz televizyonunuzda, dilerseniz de sadece kontrolcü üzerinde yer alan ekran üzerinden oynayabileceksiniz.
 
Not: Oyun, videoda 1:39'dan sonra görünüyor.