Bağımsız Yapımcılardan Yeni Zombi Oyunu Geliyor

Erkut Köse

Zombi istilasına denk gelinebilecek en ilginç yerlerden biri sanırız.


   Zombi temalı oyunlar artık hayatımızın olmazsa olmazı. Hatta zombi ile alakasız oyunlarda bile ek paketlerle zombiler oyuna dahil ediliyor ve oyuncular da bu tarz eklentilerden epey hoşnut görünüyor.
 
   Hal böyle olunca bağımsız yapımcılar da bu konuda yaratıcılıklarını konuşturarak ön plana çıkmaya çalışıyor. Bağımsız yapımcılardan Reggie Strange'in fikri ise kolay kolay kimsenin aklına gelmeyecek türden

   Zombie Strippers Stole My Heart Then Ate My Brains adlı yapım, isminden de anlaşılacağı üzere zombi saldırısında striptizcilerin arasında kalan bir karakteri konu alıyor. Jake tarafından striptizcilerin toplandığı bir alanda güvenlik görevlisi olarak işe alınan Dean, herkesin zombiye dönüşmeye başlamasıyla zor bir maceranın içine düşüyor. Farklı zombi türlerinin ve çeşitli silahların bulunduğu oyunda toplamda 20 adet bölümü tamamlayarak binadan kaçmaya çalışacağız.

   Yarın itibariyle Xbox 360 ve PC için piyasada olacak olan yapımın satışları iyi olduğu takdirde yüksek çözünürlüklü kaplamaların geleceği de verilen bilgiler arasında.