Capcom, İnsan Eti Görünümlü Et Üretti

Talha Aynacı

 
   Capcom'un marka değeri en yüksek oyunlarından birisi olan Resident Evil temasını taşıyan lokantalar, sıkı takipçilerimiz pekala hatırlıyacaklardır. Buna benzer bir haber de İngiltere'den geldi.
 
   Çıkışına sayılı günler kala Resident Evil 6 reklamlarına devam eden Capcom bu kez gerçekten de sıradışı bir çalışmayla karşımıza çıktı. Sadece bu haftasonuna özel olarak Doğu Londra'da yer alan Smithfield Et Marketinde bir sergi açan Capcom, hayvan etinden üretilmiş ancak tam anlamıyla insan görünümüne sahip etleri gösterime sunuyor.
 
   Fuarın adı Wesker & Son Resident Evil Human Butchery. Yukarıda da belirttiğimiz gibi gerçek hayvan etlerine şekil verilerek insan uzuvlarına dönüştürülmüş. İşin ilginç tarafı bu ürünleri satın alabiliyor olmanız. Mesela bir ürünün adı baharatlı insan & limon sosu. Haber kaynağına bakılırsa Resident Evil'ın olmazsa olmazı yeşil ve kırmızı otlar dahi yer alıyormış. Markette satılan etlerden elde edilecek tüm gelirlerin, uzuvlarını kaybetmiş insanları destekleyen bir derneğe bağışlanacak.
 
   Haberin başında belirttiğimiz gibi, aslında Capcom'un bu ilk Resident Evil & yiyecek kombinasyonu değil. Daha önce de Japonya'da Resident Evil ve bazı Capcom oyunları üzerine bir lokanta açmıştı.
 
 
 
 
 
 
 
   Şayet bu görüntüler ilginizi çektiyse, sizi  daha fazlası için şuraya alalım. Görecekleriniz için aman hazırlıklı olun.