Half Life 3'ten Sızan Tasarımlara Açıklama Geldi!

Samet Konuksal


     Bildiğiniz üzere dün itibariyle Valve Time isimli siteden bazı konsept tasarımları yayınlanmış ve bu tasarımların yeni Half Life oyununa ait olduğu belirtilmişti. Gerçek mi, yalan mı tartışmaları sürerken yapılan eklemede de, "Gerçek olduğunu bilmeseydik yayınlamazdık." cevabı gelmiş, yine de Half Life hayranları inanamamıştı. Fakat görünüşe göre bu tasarımlar gerçek!
 
     Steam forumlarında açılan konularda Valve ile yakından ilişkisi olan gönüllü moderatörler, sızan tasarımlara yönelik bir açıklama yaptı. Forum moderatörlerinden 'smash', "Bu tasarımlar gerçek. Bugünün geldiğine inanamıyorum!" yorumunu yazarken devamında gelen soruya "Gerçek olduğunu biliyorum çünkü kaynağı biliyorum. Fakat Steam'in haberler sekmesinde bu bilgiler çıkmadıkça daha fazla açıklama yapmamız imkansız." eklemesini yaptı.
 
     Smash isimli forum moderatörünün haricinde Sierra Oscar isimli başka bir forum yetkilisi de, "Evet bunlar gerçek. ValveTime.net'e yaptığı çalışmadan dolayı saygı duymak gerekir. Valve'den gelecek resmi açıklamaları ben de merakla bekliyorum." sözlerini söyledi.
 
     Ne oluyor, gerçekten de 'o' gün geliyor mu?!