Sony: "Wonderbook'un Mesajını Müşteriler Alamadı"

Samet Konuksal


     Sony'nin E3 konferansını takip eden oyuncular Wonderbook ismini çok yakından hatırlayacaktır. Konferans sırasında uzun süren bir sunum sonrasında pek de herkese hitap etmediğini gördüğümüz Wonderbook, firmanın E3 sunumundaki eleştirilerin odak noktasıydı. Fakat Sony, kötü yorum yapanların mesajı alamadığını düşünüyor.
 
     Wonderbook adına Sony UK patronu Fergal Gara, "Wonderbook yılbaşı sonrası takvimimizin en büyük parçalarından birisi. Projeyi anlattığımız perakendeciler ve dağıtıcılar Wonderbook'u çok sevdi. Fakat müşteriler henüz mesajı alamadı." sözlerini söyledi.
 
     MCV'ye röportaj veren Gara, sözlerinin devamında "Eğer olay tamamen anlaşılsaydı şuan Wonderbook'un ismini daha fazla yerlerde görüyor olacaktık. Amazon gibi büyük dağıtıcı isimlerden çok iyi geri dönüşler aldık. Bana sorarsanız Wonderbook, sektörde daha önce yapılmamış bir şey. Wonderbook oyunla yapılabileceklerin sınırlarını zorluyor ve gerçekten çok özel bir yapım." eklemesini yaparken, Amazon'un oyun bölümünün yöneticisi Graham Chambers'in Wonderbook'la ilgili sözlerini alıntıladı;
 
"Bence Wonderbook olağanüstü bir şey. Playstation 3'ün ömrü boyunca gördüğü en yenilikçi oyunlardan birisi. Ebeveynlerin ve küçük yaştaki oyuncu kesiminin büyük ilgi göstereceğini düşünüyorum."