Sinema Perdesinde PES2010 Turnuvası

Ersin Kılıç

 
Güncelleme : Turnuvaya katılmak için son başvuru tarihi 18 Aralık Cuma, PES 2010 turnuvası'nın başlangıç tarihi ise 22 Aralık Salı olarak değişmiştir.
 
Cinecity Sinemaları, CocaCola ve Sony PlayStation işbirliği ile gerçekleşecek olan yeni Pro Evolution Soccer 2010 turnuvası, dev sinema perdesinde oynanacak. Turnuvaya katılacaklar 2010 Dünya Kupası'na gitme şansını yakalayabilir.
 
Konu ile ilgili dağıtılan basın bülteni ;
 
"Kaliteli konfor anlayışıyla misafirlerine unutulmaz anlar yaşatan Cinecity Sinemaları, CocaCola ve Sony PlayStation işbirliği ile bir ilke daha imza atıyor. Wings Cinecity Etiler’de gelişmiş surround ses sistemi ve dev sinema perdesi farkıyla PlayStation tutkunları için düzenlenecek PES 2010 turnuvası ile iki kişi Güney Afrika’da gerçekleştirilecek olan Dünya Kupası 2010’na maç bileti, konaklama ve uçak bileti kazanacak.

Cinecity Sinemaları Coca Cola ve Sony PlayStation işbirliği ile 7’den 70’e herkesin severek oynadığı PES 2010 oyununun tutkunlarına bir turnuva düzenliyor. Wings Cinecity Etiler’de lig usulüyle yapılacak turnuvada katılımcılar dev sinema perdesinde gelişmiş sorround ses sistemi farkıyla kozlarını paylaşmanın keyfini yaşayacaklar. Turnuva sonunda birinci olan takım Dünya Kupası 2010’da gerçek futbol keyfi için Güney Afrika’ya uçacak.

15 Aralık Salı akşamı başlayacak Cinecity Pes 2010 Turnuvası’nda 2 kişilik takımlar 10’ar dakikalık maçlar ile rakipleriyle karşı karşıya gelecekler. Salı akşamlarına renk katacak turnuvaya katılmak ve detaylı bilgi için www.cinecity.com.tr/pes2010turnuvasi adresine veya Wings Cinecity Etiler sinema gişelerine başvurabilirsiniz.

Takımların sinema salonunda yapacakları mücadeleleri seyirci olarak izleyebilir dev sinema perdesiyle de kendinizi stadyumda zannedebilirsiniz.

*Turnuvaya katılım bedeli kişi başı 50 TL’dir."
 
Wings Cinecity-Etiler
www.cinecity.com.tr