Söylenti: Black Ops 2'nin MP Arayüzü Bu mu?

Erkut Köse


   Call Of Duty: Black Ops 2 ile ilgili söylentiler bitmek bilmiyor. Sürekli olarak görüntüler ve bilgiler sızdırılan oyunun son dedikodusu ise gerçeğe biraz daha yakın.
 
 
   Bildiğiniz gibi E3 2012 fuarında özel bir gruba Black Ops 2 oynama şansı tanınmıştı. Normal şartlarda dışarı çıkmaması gereken oyun görüntüleri ile ilgili bir sızıntı yaşanmış gibi görünüyor. MP1ST sitesinin sızdırdığı görüntülere göre oyunun multiplayer arayüzünde köklü bir değişime gidilmiş. Ekranın sağ alt köşesinde yaptığımız ard arda öldürmeler sonucunda kullanabileceğimiz yeteneklerimizi ve onun altında da silahımız hangi modda ateş ettiğini belirten ibareyi görüyoruz. Kullandığımız silahın adı ise, mermi sayımızın hemen üstüne konumlandırılmış.
 
 
   Sızan diğer bir görüntü ise oyunda gelebilecek son seviye ile ilgili. IGN'in Instagram hesabı üzerinde yolladığı bir görselde, tüm oyuncuların 55 level'de olduğunu görüyoruz. Bu da akıllara 55'in gelinebilecek en son seviye olduğunu getiriyor haliyle. Bu resmin yayınlandıktan kısa bir süre sonra silindiğini de belirtelim.
 
   Henüz bu görsellerle ilgili bir onaylama veya yalanlama gelmedi. Ama görüntüler oldukça gerçeğe yakın görünüyor. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Bunlar gerçek Black Ops 2 bilgileri olabilir mi?