Mayıs Ayının Önerilen MMO Listesi

Burak Dort


     Yazın habercisi Mayıs ayında içinizi serinletecek birçok MMO sizleri bekliyor. War Inc. Battle Zone, Grimlands, TERA, Spirit Tales, Guild Wars 2, The Secret World Mayıs ayının öne çıkan MMO'ları. Bizde sizler için Mayıs ayında küçük bir öneri listesi oluşturalım dedik ve sizler için, önerdiğimiz 6 MMO oyununu tanıttık. İşte başlıyoruz!
 
      War Inc. Battle Zone

      MMOFPS hayranları daha ne bekliyorsuz? İşte sizlere free to play bir MMOFPS. War Inc. Battle Zone'da 8 karakter kombinasyonundan birini seçerek, birçok oyun modu ile 8v8, 16v16 ve 32v32 mücadele edebilirsiniz.
 
War Inc. Battle Zone 
     Daha fazla ayrıntı isterseniz; War Inc. Battle Zone'da Conquest, Deathmatch ve Sabotage olmak üzere üç mod bulunmakta. Her FPS'de olduğu gibi Sniper vb. silah kombinasyonları oyunda mevcut. Son olarak War Inc. Battle Zone'da 130 silah çeşidi bulunmakta. MMOFPS severler için denemeden geçilmeyecek bir oyun olduğunu hatırlatıyor ve diğer oyunumuz Grimlands'e geçiyoruz.
 
War Inc. Battle Zone
 
     Grimlands
 
     Grimlands bir real shooter MMORPG. Grimlands heyecan verici RPG tecrübesinin yanısıra birçok RPG ögeler içermekte. Grimlands şu an kapalı beta aşamasında, isterseniz oyunun resmi facebook sayfası üzerinden kapalı beta anahtarına sahip olabilirsiniz. 
 
Grimlands
 
      Birazda Grimlands Online'nın atmosferinden sizlere bahsedelim. Birçok MMORPG'de oyuna giriş yaptığınızda sizi doğal güzelliklerle dolu fantastik bir ortam karşılar. Grimlands'de ise durum biraz farklı. Oyuna giriş yapar, yapmaz karşınızda kıyamet sonrası yıkık dökük bir ortam, paslı makineler, bitmek tükenmek bilmeyen çöl, sessiz ve sedasız bir fırtına öncesi sessizlik atmosferi bulacaksınız. PvP, PvE modlarıda mevcut olan Grimlands dünyasının grafikleri bir free to play MMORPG'ye göre oldukça başarılı diyebiliriz.
 
     TERA
 
     Sanırım MMO takipçilerine TERA Online'nı tanıtmamıza gerek yok. Fantastik evreni, sürükleyici hikayesi ve birçok oyun sistemi ile TERA Online son yılların ses getiren yapımlarından birisi. Klasik bir MMORPG'nin sahip olduğu tüm özelliklerin yanısıra etkileyici savaş ve atmosfer grafikleri oyunu öne çıkaran özellikler arasında. Oyundaki tam kontrollü ve hareketli saldırı sistemi TERA dünyasına oldukça aksiyon katmış durumda. TERA evreninde özgür bir karakter olabilir, TERA dünyasının fantastik macerasında aksiyon ve macera dolu bir oyun tecrübesi yaşayabilirsiniz.
 
    TERA
 
       Spirit Tales
 
     Anime havasında fantastik peri masallarına yaşamak mı istiyorsunuz? İşte size Mayıs ayının sunduğu fırsatlardan biri Spirit Tales! Nisan ayında ertelenen açık beta, Mayıs
ayında MMO hayranları ile buluşuyor. Parlak grafikler, anime havasında fantastik atmosfer, sevimli karakterler ve daha fazlasını bulabileceğiniz bu peri masalında sizde yerinizi açık beta ile alabilirsiniz.
 
 
Spirit Tales
 
       Guild Wars 2
 
     Adını bile işitirken heyecanımızı saklayamadığımız Guild Wars 2'nin son açık beta testide Mayıs ayında sizlerle. Ön sipariş kutusu masamızı süslerken artık tam sürümü beklediğimiz Guild Wars 2'nin heyecanı daha da artmakta. Guild Wars 2 hayranları tam sürümü beklerken bu Mayıs ayında heyecanlarını bir nebze dindirmek için son beta ile randevunuza gecikmeyin!
 
Guild Wars 2

      The Secret World
 
      Funcom firmasının yeni MMO'su The Secret World bu ayın heyecan verici bir diğer oyunu. Oyun Haziran ayında çıkacak olmasına rağmen bu ay yapılacak olan haftasonu betaları ve etkinlikleri ile Mayıs ayının önerilen MMO listemize girmeyi başarmış durumda. Tapınak Şövalyeleri, Pandora'nın kutusu, vampirler, kurtlar, mumyalar gibi fantastik ögelerin bulunduğu The Secret World efsanevi bir hikayeyi konu almakta. The Secret World maceranızda birçok aksiyon, bulmaca, sayısız gizem dolu olaylar ile karşılaşacağınıza hiç şühpe yok.
 
The Secret World
 
     Mayıs ayının bu sıcak günlerinde sizleri serinletecek olan MMO listemizi sunduk. Haziran ayında görüşmek dileğiyle...