Battlefield: BC3 ve Mirror's Edge 2 Gözüktü!

Samet Konuksal


     Şu sıralar bir yandan Battlefield 3'e yeni içerikler getirmekle uğraşan, diğer yandan da ismi bilinmeyen yeni projelerle içli dışlı olan DICE adına yeni oyunlar gözüktü. Eski Electronic Arts çalışanlarının CV'leri, iki yeni oyunu gözler önüne serdi.
 
      Michael Joseph C. ismindeki LinkedIn kullanıcısı profilinde, daha önce Battlefield: Bad Company 3, Dead Space 2, Devil May Cry 5 ve diğer bazı AAA yapımların prototip hallerinde oyunun gelişmesine katkıda bulunduğunu söylerken, bir diğer çalışan da Mirror's Edge 2'den bahsetti.
 
      Haziran - Ağustos 2009 aralığında Electronic Arts çatısı altında yazılım mühendisi olarak çalıştığını CV'sinde belirten kişi, bu kısa dönemde Unreal Engine 3 ile birlikte Mirror's Edge 2 adına görevlerde yer aldığını söylüyor. Bu kişinin haricinde diğer bir eski çalışan da, Mirror's Edge 2'nin yapımındaki liderlik tablosu, yeni oyun içi içeriklerin ve oyun içerisindeki mini oyunların yapımında çalıştığını belirtmiş.
 
      Daha önce DICE ekibinden Mirror's Edge'in devamı adına söylemler duymuştuk. Yine aynı ekipten Patrick Bach de, Bad Company serisini ikinci oyunla birlikte sonlandırmayacağını dile geitrmişti. Gerçekten de iki oyun adına bir şeyler oluşuyor gibi..