Gençler Bedük'e, PS3 Oyununda Meydan Okuyor!

Ersin Kılıç


     Konsol oyunlarının tutkunu olan Bedük, arkadaşları ile bir araya gelerek sabaha kadar Playstationda futbol oyunu oynuyor.

     Bu konuda çok iddialı olan Bedük'e gençlerin meydan okumasıyla, TRT Okul kanalının eğlenceli oyun programı "Tek Jeton" bu konuya el attı ve büyük kapışma için internet üzerinden canlı yayında futbol maçı ayarladılar.

     9 Mayıs Çarşamba gecesi Bedük ile canlı yayında futbol oyunu oynamak, Playstation 3 ve oyunlarından kazanmak isteyenler 23:30’da TRT Okul Facebook sayfasında buluşuyor.

     TRT Okul'un bilgisayar oyunlarıyla dolu programı Tek Jeton bu hafta televizyonun dışına taşıyor. Türkiye’de elektronik müziğin tek ismi Bedük, oyunlarda da bir o kadar iddialı olduğunu kanıtlamak için TRT Okul Facebook sayfasına konuk oluyor. 9 Mayıs Çarşamba gecesi saat 23:30’da başlayacak ve tam bir saat sürecek yayında oyunculara meydan okuyor. FIFA 2012’de Bedük’ü yenenlerle "Twitter” ve “Facebook”tan yayını takip edenleri birbirinden güzel oyunlar ve Playstation 3 kazanma şansı bekliyor. Türkiye’de bir benzeri yapılmamış bu organizasyonda Bedük ile oyun oynamak isteyenlerin öncelikle tek_jeton hesabını PSN’den eklemesi ve tabii ki o gece çevrimiçi olup her an maç yapacakmış gibi beklemesi gerekiyor.

Basın Bülteni