Mario Tennis Open'dan Yeni Detaylar

Talha Aynacı


   Nintendo Direct 2012'de duyurulan spor oyunu Mario Tennis Open, ay sonunda Amerika ve Avrupa'da raflarda yer etmeye hazırlanırken, Nintendo oyunun içeriği hakkında daha fazla bilgiyi bekleyenlerle paylaştı. İşte yeni içerik detayları hakkında bilgiler:
 
Online Oyun: Mario Tennis Open dilerseniz co-op, dilerseniz multiplayer; wireless veya wi-fi olarak oynayabileceğiniz online bir alt yapıya sahip olacak. Ayrıca online skor tablolarını takip edebilir ve liderlerin son durumuna göz atabilirsiniz.
 
Ink Showdown: Mürekkep saçan topların ekranınızı karartmadan önce geri göndermeyi amaçladığımız, hızlı bir oynanış isteyen oyun modu.
 
StreetPass: Konsolun StreetPass özelliğini kullanan Mario Tennis Open'da, oyuna sahip olan arkadaşlarınızla bilgilerinizi paylaşacak, mini oyunlar oynayabilecek, Mii karakterinizi özelleştiren kıyafetler açabileceksiniz.
 
Açılabilir Karakterler:  Luma, Baby Mario ve Dry Browser gibi tanıdık simalar, oyun ilerleyişiniz esnasında belli kuralları yerine getirmenize istinaden oyunda açılabilecek.