CoD: Black Ops 2'nin Oyun İçi Görselleri Sızdı!

Ersin Kılıç


     Bugün yeni Call of Duty oyununun duyurusu ile karşılaşacağız. Activision'ın yeni duyuruyu işaret edip resmi siteyi açmasından sonra tabir-i caiz ise dedikodu ve teori bombardımanına tutulduk. Posteriydi, ipuçlarıydı derken herşeyin Black Ops 2'yi işaret ettiği bu yeni oyun için ilk ekran görüntüleri ise geçtiğimiz dakikalarda sızdı.
 
     Japonya kaynaklı bir sitede yayınlanan bu ekran görüntülerine baktığımızda daha önceki ipuçlarında da gözüken Drone'ların oyunda yer aldığını görüyoruz. İlk oyuniçi ekran görüntüleri olan bu iki görselin, hikaye mi yoksa multiplayer odaklı mı oldukları ise henüz belli değil.
 
     Görsellerin grafikselsel kalitesine baktığımızda ise firmanın gene aynı grafik motoruyla karşımıza çıkabileceği gözüküyor. Tabi bu görüntülerin henüz onaylanmadığını da hatırlatalım. Herşeyin cevabı ise günün ilerleyen saatlerinde belli olacak. Sızan bu iki görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
     Güncelleme: canowaR isimli takipçimiz, oyunun bu görsellerinin resmi sitedeki ile aynı olduğunu tespit etmiş. Kendisine teşekkür ediyoruz. http://b1205.hizliresim.com/x/1/54ns6.png
 
     Ayrıca daha önceki haberlerde de belirttiğimiz gibi oyunun günümüzden ilerki bir tarihte geçeceğe benziyor. Muhtemelen ilk Black Ops oyununda olduğu gibi hikaye olarak farklı zaman dilimlerini görme şansına sahip olacağız. Bu zaman dilimlerinde gene geçmişe döneceğimiz gibi yakın geleceğe dair sahnelere de tanıklık edeceğiz gibi gözüküyor.