(Soru) Sizin En Zorlandığınız "Boss" Hangisi?

Levent Polater

Oyun literatürünüze daha fazla zor "Bölüm Sonu Canavarı" eklemek istiyorsanız "Souls" serisine kesinlikle göz atmalısınız.


     Sitemize de adını veren Bölüm Sonu Canavarı yani "Boss" tabiri takdir edersiniz ki çoğu oyunda büyük bir öneme sahiptir.
 
    Çoğu oyunun olmazsa olmazlarından Bölüm Sonu Canavarlarını geçmek için kılı kırk yararız. Bazen karşımız öyle bir "Boss" çıkar ki bir türlü onu yenemeyip olduğumuz yerde saymak zorunda kaldığımız olur. Çoğumuzun başına gelmiştir, öyle bir Boss ile karşılaşmışızdır ki bize yaşattığı vakit kaybından dolayı hâlâ aklımızın bir köşesindedir ya da daha kötüsü geçemediğimiz bir Boss ise ki düşman başına o beyninizde arasıra ortaya çıkıp "Beni geçemedin kiii!" diyip durur ve ukte olarak orada kalır.
 
    Bu seferki sorumuzda sizden "En zorlandığınız Boss"u söylemenizi veya onu anlatmanızı istiyoruz. Çektiklerinizi dinleyelim. İbret alalım :)
 
    Bu arada aşağıdan size ufak bir örnek göstermeden de edemeyeceğim. Aşağıda gördüğünüz "Mushihimesama" adlı oyunda "gelmiş geçmiş en zor Boss"un olduğu düşünülüyor ve tartışılıyor. Ne dersiniz?