PlayStation All-Stars Battle Royale Duyuruldu!

Samet Konuksal


     Aylardan beri söylentileri dolaşan Super Smash Bros. yapısındaki Playstation 3 oyunu, en nihayetinde duyuruldu. Daha önceki alan adı alımlarında ismini gördüğümüz PlayStation All-Stars Battle Royale, Playstation oyun kahramanlarını birbirine düşürmek için geliyor!
 
     Yapımcı koltuğunda Sony Santa Monica'nın alt stüdyolarından SuperBot'u gördüğümüz PlayStation All-Stars Battle Royale, neredeyse bire bir olarak SSB yapısını kullanıyor. E3'te detaylı gösterimini beklediğimiz oyundaki karakterlerin net listesi de belli değil.
 
      GT TV'nin son programında tanıtılan PlayStation All-Stars Battle Royale'in oyun içi videolarında görülen karakterler arasında Kratos, Parappa the Rapper, Sweet Tooth, Fat Princess, Colonel Radec ve Sly Racoon yer alıyor. Ayrıca oyunun geçtiği dövüş alanlarında, yine Playstation'a özel oyunların temaları kullanılıyor. 
 
     Bu senenin tatil sezonunu hedefleyen PlayStation All-Stars Battle Royale için E3 fuarını beklemek zorundayız. Ancak şimdilik oyun hakkında izlenim oluşturmak istiyorsanız, Playstation Blog'da yayınlanan videoya ve oyundan alınan görüntülere aşağıdan bakabilirsiniz;