Guild Wars 2'nin Türkiye Satış Ayrıntıları

Gökhan Yılmaz

Betalara katılarak hangi sınıfı oynayacağınıza karar verebilirsiniz.

   
     Tüm dünyada 6 milyondan fazla insanın oynadığı online oyun Guild Wars, çok yakında 2. oyunuyla raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Guild Wars 2, tüm dünyada ilk defa denediği "Pre-Purchase" sistemini Türkiye'de D&R mağazalarında deniyor. Oyunun resmi Türkiye ön satış fiyatı 129 TL yerine kampanya ile %10 indirimli yani 117 TL olacak.
 
     Bu sistemde müşteriler, oyunu çıkış tarihinden önce satın alacaklar ve bazı ön satış avantajlarından yararlanacaklar. Sadece ön satışta yer alacak özellikler ise;

     1. Oyunun çıkış tarihine kadar yayınlanacak tüm BETA testlerine katılabilme (Nisan ve Mayıs ayları boyunca)
     2. Resmi çıkış tarihinden 3 gün önce oyuna başlayabilme
     3. "Hero's Band" oyun içi exclusive eşyaya sahip olma. Bu eşya ile oyuncular, oyunda +2 Power, +2 Precision, +2 Toughness, +2 Vitality, +2 Condition Damage, +2 Healing, +2 Critical Damage özellik kazanacaklar.
 
     Pre-Purchase Kutu İçeriği Hakkında:

     1.      Satın almış olduğunuz kutunun içerisinde DVD olmayacaktır.
     2.      Ürün resmi olarak satışa çıktığında tekrar mağazaya gitmenize gerek yoktur. Satın almış olduğunuz ürün, tam sürüm oyun niteliğindedir. 
     3.      Download ve aktivasyon ile ilgili talimatların bulunduğu bir broşür yer alacaktır.
     4.      Broşürün içerisinde bir seri kodu bulunmaktadır. Oyunu yüklemek için sadece ilgili seri kodunu girmeniz yeterli olacaktır.
     5.      Ürünün içerisinden çıkan şifre, oyun resmi olarak satışa çıktığında otomatik olarak “tam sürüme” dönüşecektir.
     6.      Pre-Purchase (ön satış) sisteminden ürünü satın alanlar, Nisan ve Mayıs aylarında düzenlenecek BETA testlerine giriş yapabileceklerdir.
     7.      İlk BETA testi, 27-29 Nisan tarihleri arasında yapılacaktır.
     8.      Pre-Purchase (ön satış) sisteminden ürünü satın alanlar, resmi çıkış tarihinden 3 gün önce oyuna başlayabileceklerdir.
     9.      “Hero’s Band” isimli oyun içi exclusive nesne, sadece Pre-Purchase’den (ön satış) satın alanlara sağlanacak bir özelliktir. İçerdiği özellikler yukarıdaki özetteki gibidir.
    10.  Guild Wars 2’nin aylık ücret gereksinimi olmayacaktır.
 
     Basın Bülteni