Max Payne 3'ten Görsel Efekt ve Sinematik Videosu

Levent Polater

Bullet time da farklı kamera açılarıyla zenginleştirilmiş.


    Rockstar, dün söz verdiği gibi yepyeni bir Max Payne 3 videosu yayınladı.
 
    "Dizayn ve Teknoloji" adlı video serisinin yeni bölümü olan "Görsel efektler ve sinematikler" videosu Max Payne 3 hakkındaki bilinmeyen yeni detayları gün yüzüne çıkarıyor. Oyundaki sinematiklerin, seride daha önce alışık olduğumuz biçimde "sanal roman" temasına uygun olacağı belirtilirken sinematikler esnasında "flashback"ler, çeşitli özel efektler ve çizgi-roman tarzı yazı biçimi de ekranlarımıza yansıyacak. Bu sinematikler oynatılırken yüklenecek oyun, bize bekleme süresi yaşatmayacak. Ayrıca sinematiklerden normal oynanışa geçiş, videoda da görüldüğü gibi gerçek zamanlı gerçekleşecek.
  
    Görsel efektlerde ise Rockstar tam anlamıyla işçiliğini gösteriyor. Gerçeğiyle birebir olmasına özen gösterilen bölüm tasarımlarında çevrenin ve bulunduğunuz alanın yaşadığını hissedeceksiniz. Mermilerin etraftaki objeleri parçalaması ise çatışma sahnelerine daha da büyük bir gerçekçilik katacak. Siper aldığınız veya düşmanlarınızın aldığı yerlerin sağlamlığı hayatta kalınması açısından büyük rol oynayacak. Tahta bir masadan merminin geçmeyeceğini kim söylemiş?
 
    Max'in kullandığı her silaha göre farklı animasyonlar tasarlandığını biliyor muydunuz? Sadece bununla kalmıyor. Her mermi değişimi de silahların gerçekte birebir mermi dolumuna göre özenle tasarlanmış.
  
    Bu harika videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Kısa bir süre içerisinde Türkçe altyazılı biçimde BSC ekranlarında kendisini görebileceğinizi unutmayın: