AC: Revelations - Lost Archive İçin Yeni Video

Levent Polater


    İstanbul halkası ile Ezio'nun macerasına son veren Assassin's Creed: Revelations'tan sonra sıra Assassin's Creed III'e geldi hâliyle, fakat 30 Ekim'deki çıkışına daha vakit olan bu oyuna dek görünüşe göre Ubisoft yeni Revelations DLC'leri ile son AC'sini ayakta tutmaya çalışıyor.
 
    Şimdiye dek 7 milyondan fazla satmayı başaran Revelations'ın dün gündeme bomba gibi düşen yeni DLC'si "Lost Archive" yeni bir video ile onaylandı. Bu indirilebilir içeriğin videosuna baktığımızda hikayenin bizi geçmiş bir zamana götüreceğini düşünüyorum. Muhtemelen Animus'un içerisinde kilitlenmiş olan Clay'ın hikayesini bu içerik ile birlikte tam anlamıyla öğrenebileceğiz. Zaten videoda Lucy'i ve ilk Animus'u da görmek bunun en büyük kanıtı oluyor. 28 Şubat'ta çıkacak olan bu yeni indirilebilir içerik, 14.99 dolara satılacak.
 
    İçinde ekstradan 10 Achievement/Trophy, 'Vlad the impalor prison' adlı tek kişilik oyuncu görevi ve 3 multiplayer karakteri bulunacak. İçeriğin ilk olarak konsollara ardından ise PC'ye geleceği tahmin ediliyor. Fakat net açıklama için Ubisoft'u beklemekte yarar var.