Amnesia: A Machine For Pigs Sonunda Onaylandı!

Samet Konuksal


     Birkaç haftadan beri Frictional Games'in başlattığı yeni Amnesia oyununu tasvirleme çalışması, türlü türlü iddiaları beraberinde getirmişti. Ama artık iddialara gerek yok, Amnesia: A Machine For Pigs onaylandı!
 
     The Chinese Room ekibinin yazarı Dan Pinchbeck, Joystiq sitesine verdiği röportajda yeni oyundan bahsetti. Dear Esther ile adından söz ettiren The Chinese Room'un da yapımında yer aldığı A Machine For Pigs, PC'lere özel olarak Cadılar Bayramından(31 Ekim) önce sunulacak.
 
     Oyun hakkında "Yeni oyun Amnesia: The Dark Descent'in direkt olarak devamı değil" açıklamasını yapan Pinchbeck, "Oyun aynı karakterleri içermiyor. Farklı bir hikaye fakat aynı evren." diyerek durumu aydınlattı.
 
     Ayrıca Pinchbeck, hikayeden de özet olarak bahsetti. A Machine For Pigs 1899'da geçecek ve zengin bir sanayici Oswald Mandus'un yaşadıklarını konu alacak. Bu anda karakterimizin durumu da epey endişelendirici. Meksika'da yaşadığı bir felaketin ardından trajedik bir şekilde evine dönen Mandus, gördüğü korkunç rüyalarla birlikte maceraya başlıyor.
 
     Resmi duyurunun ardından gelecek daha falza bilgi, resim ve video için beklemedeyiz. Güzel olacağından şüphemiz yok!