Half Life için: "Bitirmeden Göstermek İstemiyoruz"

Gökhan Yılmaz

Gabe Newell

 
     Valve, oyuncular tarafından en çok baskı yapılan firmaların başında geliyor çünkü çok büyük ve tutukulu bir kitle Half Life'ın devam oyununu bekliyor. Fakat firmanın başındaki Gabe Newell'ın Half-Life ve Half Life 2'den öğrendiği bazı şeyler olmuş.
 
     Penny Arcade ile konuşan Newell, geçmişe baktığımızda Half-Life ve Half Life 2'nin zamanında çıkmadığını ve bunlardan bazı dersler aldıklarını söyledi. Bir yandan da oyuncuları fazla heyecanlandırıp da sonradan hayal kırıklığına uğratmak istemiyorlar. Bu yüzden bir şeyler açıklamadan önce oyunun iyice pişmiş olmasını istiyorlar.
 
     "Hayranlarımızı ne kadar kızdırdığımızı biliyoruz ve onları bu duruma sokmak çok sinir bozucu bir şey. Elimizden geldiğince hızlı davranmaya çalışıyoruz, oyuncular için en değerli ne olacaksa onları seçmeye çalışıyoruz. Eğer bunu sihirle bir günde yapmanın bir yolu varsa duymak isteriz. Her gün tonlarca mail alıyorum. Neden Episode 3 hakkında bir şey söylemediğimizi soruyorlar. Episode 3 hakkında konuşmamamızın çok büyük nedenleri var ama bunları şu an size söyleyemem, ileride söyleyeceğim."