Battlefield 3'ün Yeni Yamasında Neler Geliyor ?

Talha Aynacı

Savaşa denge geliyor !

 
     Gün içerisinde Playstation 3 için yayınlanması beklenen Battlefield 3 yaması oyuncuları isyan ettiren pek çok eksiği gidermeyi amaçlıyor. Yama öncelikle Playstation 3 kullanıcılarının karşılaştığı sesli chat sıkıntılarına çare olacak. Daha önce düzeltileceği bildirilen bir diğer madde ise USAS-12 pompalısının tank etkisine sebep olan patlayıcı destekli mermileri. (Kill / Death oranımı mahvettikten sonra düzeltmeleri ne hoş !)
 
     Oyuncuların şikayetçi olduğu diğer konu başlığı ise Mortar. BF 3 oyuncuları, Mortarcıların kendi spawn bölgesinden top atışı yapmasının kaldırılmasını istiyor. Düşman askeri karşı tarafın spawn bölgesine girdikten 10 saniye sonra öldüğü için Mortarcıya ulaşmak zor oluyordu. DICE gelecek güncellemeyle bunu da düzeltecek. M-COM defans ve atak ödüllerini almak oyuncuları oldukça uğraştıran bir durumdu. Bu ödülleri almak yamadan sonra daha basit olacak.
 
   Şu an için sadece Playstation 3 için gelecek olan yamanın diğer platformlar için duyurusu gerçekleşmiş değil. Battlelog forumlarında dolaşan söylentiye göre yama  7 GB büyüklüğünde olabilir. Bu konuda son sözü ise elbette DICE söyleyecek. Peki sizlerin halen düzeltilmesini istediğiniz bir eksik / hata var mı ?