Flatout 3 Yapımcısı Verilen '1' Puana Sinirlendi

Samet Konuksal


     İncelemelerdeki notlamayı naziklik tanımadan yapan sitelerin başında, EDGE, Destructoid ve Eurogamer geliyor. Son dönemde PC'lere çıkan ve büyük hayal kırıklığı oluşturan Flatout 3 de, bu otoritelerden nasibini aldı. 
 
     Team 6 Studios'un son yapımı Flatout 3: Chaos & Destruction'a bu otoritelerden EDGE ve Eurogamer, 10 üzerinden yalnızca 1 puan verdi. Steam forumlarında oyunun başlığında bunu haber eden bir kullanıcıya ise, Team 6'dan Ronnie Nelis cevap verdi.
 
      Eurogamer'daki incelemeyi yapan yazarı yalancılıkla suçlayan Ronnie Nelis, "Kopyala, yapıştır yaptıkları çok açık. Tahminimce Gamestar isimli Alman sitesinden yapmışlar. Eğer oyunu incelemenin yayınlanma tarihinden önce oynamış olsalardı dördüncü güncellemeyle birlikte yakındıkları şeylerin düzeldiğini fark ederlerdi. Eurogamer'daki incelemeyi yapan kişiye sadece 'yalancı' diyebilirim." şeklinde bir açıklamada bulundu.
 
      Bir diğer mesajında ise Ronnie Nelis, adil inceleme olarak Flatout 3'e 10 üzerinden 5 puan veren Gamespot'u önerdi. Önerilen incelemedeki puana bakılırsa kendileri de Flatout 3'de beklediklerini yapamamışlar gibi...
 
     Peki Flatout 3 hakkında sizlerin düşünceleri neler? Gerçekten de 10 üzerinden 1 puanlık bir oyun mu?