Türkiye’nin Ünlü Ekran Kahramanı Hugo Geri Döndü!

Ersin Kılıç

"Hugo lülü lülü lü"


      Hugo geri döndü! O çok meşhur ve büyüleyici küçük trol madene geri döndü. Doksanlı yıllarda, Türkiye’nin meşhur ekran kahramanı Hugo, tüm dünya televizyonlarını büyülemişti. O zamanlar tüm dünyada kırkın üzerinde ülkede herkes tarafından bilinen Hugo, şimdi yeniden tüm dünyanın kalbini fethetmeye hazırlanıyor.
 
     Merhaba, kimse yok mu?

     O günlerde Hugo ve fantastik TV oyununun tüm ülkeyi nasıl alt üst ettiğini hatırlıyor musunuz? Şimdi Hugo ve madenine unutulmaz ziyaret yeniden yaklaşıyor, hazır olun. Hugo Retro Mania adı verilen yeni oyun, kaynağını doksanların televizyon eğlencesine göre geliştirilen oyun oynama deneyimimizden alıyor. Ancak şimdi, macera arayışına girmek için sabit hatlı telefon tuşları gerektiren geçmiş deneyiminizden farklı olarak, Hugo Retro Mania’yı, dokunmatik ekranlı telefonunuzda, bilgisayarınızda veya tabletinizde oynayabilirsiniz.

     “Hugo’yu aldığımızdan beri ilk defa, Hugo’ya ve özellikle de Hugo’nun dünya çapındaki şöhretine uygun hale getirilmiş bir proje geliştirdik. Çoğu insan Hugo’nun Güney Amerika, Almanya, İspanya, Fransa, Rusya ve Türkiye gibi ülkelerdeki şöhretini duyduğunda şaşırıyor” şeklinde konuşan KREA Medie genel müdürü Henrik Kølle, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ancak biz tecrübesiz değiliz ve bugün rekabetin her zamankinden daha şiddetli olduğunun farkındayız. Bu nedenle Hugo Retro Mania’dan beklentimiz, gerçekten de Hugo’nun küresel bir marka olarak yeniden yaratılmasını sağlayacak pek çok heyecan verici adımın ilki olması yönünde”.

     Hugo Retro Mania, 15 Aralık 2011 tarihinde on yediden fazla dilde iPad, iPhone, iPod, Android, PlayStation PSP Minis ve PC için piyasaya sürülüyor.

Hugo’nun:
• Dünyanın ilk interaktif telefon oyunlarından biri olduğunu?
• Facebook’da 1.2 milyonun üzerinde hayranı olduğunu?
• Sekizden fazla ülkede “En iyi TV eğlencesi” ödülünü aldığını biliyor muydunuz?
 
Basın Bülteni