Rainbow Six: Patriots Sonunda Duyuruldu!

Samet Konuksal

New York'u kurtarmak sizin elinizde!


     Oyun dünyasının önemli serilerinden Rainbow Six'in uzun süredir gündemde olan yeni oyunu sonunda duyuruldu! Rainbow Six: Patriots PC, PS3 ve Xbox 360 için 2013 yılında geliyor!
 
     Yapılan açıklamaya göre Rainbow Six: Patriots, Ubisoft'un üç yapımcısı arasında ortaklaşa olarak bir yapım süreci geçiriyor. Oyun genel olarak Ubisoft Montreal tarafından yapılıyor fakat Ubisoft Toronto ve Ubisoft Red Storm da, Montreal ekibine yardım ediyor.
 
     Oyunun duyurusunda belirtilene göre senaryo moduna odaklanacak olan Rainbow Six: Patriots'da, "True Patriots" ismindeki New York'u hedef alan bir terörist ekibini durdurmaya çalışacağız.
 
     Her ne kadar senaryo modu üzerine kurulu olsa da Rainbow Six: Patriots'un multiplayerinda da dolu içeriklerle karşılaşacağız. Co-op modu ve yine teröristlerle karşı karşıya geleceğimiz yeni versus multiplayer modları Patriots'da yer alacak.
 
      İlk duyuru metininde Rainbow Six: Patriots'un taktiksel öğeleriyle birlikte serinin hayranlarını mutlu edeceği yazıldı. Ayrıca belirtilene göre Rainbow Six: Patriots, Kinect desteğini de içerecek.
 
 
     Rainbow Six: Patriots hakkındaki ilk içerik detaylarını Game Informer'ın Aralık sayısında göreceğiz. Game Informer ekibi kapak tasarımlarını şimdiden yayınladı. Bu tasarımlara aşağıdan göz atabilirsiniz.