Battlefield 3'te Her Hesaba Bir Asker

Gökhan Yılmaz

Arkadaşlarınız da, hesabı ver de kendime profil oluşturup biraz oynayayım diyemeyecek.

 
     Battlefield 3'ü PC'de oynamak istiyorsanız Origin hesabına sahip olmanız gerekiyor, bunu biliyoruz. Peki oyunu satın alıp hesabınıza yüklediğinizde kaç adet profil oluşturabiliyorsunuz? Bir.
 
     Diyelim ki farklı bir isme sahip asker yaratmak istiyorsunuz, ya da tamamen farklı istatistiklere ve silah yapılandırmalarına sahip yeni profille oynamak istiyorsunuz, işte bunları bunu Battlefield 3'te yapamıyorsunuz. Origin hesabınız için kullanılan isim değiştirilemiyor ve Battlefield 3'teki askeriniz de bu ismi aldığı için şu an için Origin hesabınızla farklı isim taşıyan askerler yaratamayacağız. Bu nedenle isim değiştirmek için EA ile iletişime geçmeniz gerekecek ve bu da her zaman kesin sonuç vermiyor, ayrıca zahmetli.
 
     Betada birden fazla asker için gerekli slotların olduğunu görmüştük fakat DICE'dan buna da açıklama geldi. Ekstra alanlar oyunun konsol sürümleri için ayrılmış. Eğer Battlefield 3'ü konsolda oynuyorsanız Battlelog hesabına bağlamak istediğinizde bu ayrılmış alanları kullanıyorsunuz.
 
     Oyunun konsol sürümü için de bu nesil konsolların sınırlarının Battlefield 3 ile genişletildiği belirtildi. Son derece gelişmiş PC'lere konsol standartlarında bir oyun yapmanın haksızlık olacağını düşünen yapımcılar, bu nedenle konsolların sınırlarını yukarı çekmenin yollarını bulmuş.