GTA III 10. Yılında Mobil Cihazlara Geliyor

Samet Konuksal


     Grand Theft Auto serisinin en beğenilen oyunlarından GTA III, 10. yılını kutluyor. Rockstar GTA III'ün 10. yılı şerefine oyunu mobil cihazlara hazırlıyor. Ayrıca Rockstar, GTA III'deki kahramanımız Claude için harika bir figürün tanıtımını da yaptı.
 
     Android ve iOS platformlara gelecek olan oyun iOS'da iPad 2 ve iPhone 4S için, Android'de ise telefonlarda Droid X2, HTC Evo 2, LG Optimus 2X, Motorola Atrix, Samsung Galaxy S2 , tabletlerde de Acer Iconia, Asus Eee Pad, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 10.1 için hazırlanıyor.

     Bu sonbahar aylarında çıkacağı bilinen GTA III'ün 10. yılında Rockstar'ın kurucularından Sam Houser, "GTA III bizlere açık dünya oyunlarındaki potansiyeli gösterdi. Aynı zamanda bu oyun, şirketin vizyonunun genişlemesinde yardımcı olurken ve Rockstar'ı bu günlere getiren etkenlerden birisi de oldu." açıklamasını yaptı.

     Rockstar, kendisi için büyük önem taşıyan bu oyunun 10. yılını sadece mobil sürüm ile kutlamıyor. Rockstar bugün, oyunun ana karakteri Claude için mükemmel bir figürün duyurusunu da gerçekleştirdi. $149.99 fiyat etiketiyle satışa çıkacak olan figür, üç şanslı Rockstar Social Club üyesine ücretsiz olarak verilecek. Kazanma şansı için buraya tıklayabilirsiniz.

     İşte Claude figürü;