I Am Alive'ın PC Sürümü İptal mi? (Yeni Video)

Samet Konuksal


      I Am Alive, geçtiğimiz hafta ESRB tarafından tekar derecelendirilmiş ve bugün çıkış aralığı açıklanmıştı. I Am Alive'ın çıkış tarihi duyurulurken, yeni bir video daha yayınlandı. Yayınlanan video, "Comeback Trailer" adını taşıyor. Yani I Am Alive'ın geri dönüş videosu.
 
     Oyunun videosunda genel olarak oyun içi görseller kullanılmış. Videoda hikayenin atmosferi oldukça iyi yansıtılıyor. Video, oynadığımız karakterin çaresizliğini bile bizlere hissettiriyor. I Am Alive'da, büyük bir felaketin ardından ailesini kaybetmiş ve yalnız kalmış bir babayı canlandıracağız. Videoda da görüldüğü gibi bazı çeteler de bizlere engel olacak.
 
     Videoyu bir kenara bırakacak olursak, I Am Alive'ın PC sürümünde sanırım bir terslikler yaşanıyor. Ubisoft tarih duyuru yazısında "PC" kelimesini bile kullanmazken, videonun sonunda gördüğümüz sahne, akıllarımıza kötü şeyler getirdi. Videonun en sonunda hakları kullanılan markaların logoları arasında PC logosu kullanılmamış. Örnek bir video gösterecek olursak, Syndicate'in bugün yayınlanan videosunu gösterebiliriz.
 
     Konu hakkında Ubisoft'dan bir açıklama yok. Oyun E3 2008'de PC, PS3 ve X360 için duyurulmuştu. I Am Alive'ın videosuna tekrardan gelirsek eğer, beklediğimize değecek gibi duruyor. Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.