Steam'den SEGA ve CoH Oyunlarına Muhteşem İndirim

Samet Konuksal

Empire Total War serinin en iyilerinden birisi.


     Sağladığı büyük imkanlarla PC kullanıcıların beğenisini kazanan Valve, Steam'de yeni yeni indirim kampanyaları uygulamaya devam ediyor. Steam'de bu haftasonu bazı SEGA oyunları, %50 ile %90 arası indirimde!
 
      27 Eylül'e kadar sürecek olan kampanyada, eski SEGA klasiklerini, Total War serisini ve diğer SEGA oyunlarını çok uygun fiyatlardan satın alabilirsiniz. Örneğin geçtiğimiz sene Mayıs ayında çıkan Alpha Protocol'u bu indirimler dahilinde sadece $2.00'dan satın alabilirsiniz.
 
     Ayrıca indirimler SEGA oyunlarıyla sınırlı değil. İkinci Dünya Savaşı'nı anlatan en iyi strateji serilerinden Company of Heroes serisinin oyunları, %80'lik indirime girdi. Bu indirim de haftasonu geçerli olacak. İndirim dahilinde serinin bütün oyunlarının bulunduğu paketi $49.97 yerine sadece $9.99'dan satın alabilirsiniz. Pakete buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Alpha Protocol dışında Total War serisinde de şaşırtıcı indirimler bulunuyor. İndirimdeki oyunların bazılarının listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Tamamı için ise buraya tıklayabilirsiniz.
 
» Alpha Protocol - $2.00
» Aliens vs. Predator - $4.99
» Total War: Mega Pack - $17.00
» Empire & Napoleon Total War: Complete Edition - $14.99
» Total War: Shogun 2 - $24.99
» Football Manager 2011 - $9.99