Crytek, Wii U'nun Gücünden Etkilendi

Alkan Adakaner

Wii U'da harika grafikli bir Crysis bekleyebilir miyiz?


     Bu dönemde en iyi grafikleri sunacak geliştirici stüdyolar hangisidir diye sorsak, sanırım Crytek bunlar arasında en önde giden firmalardan birisi olur. Grafik konusunda öncü olan firma oyunlarındaki görsel detaylarla bizi her zaman heyecanlandırmayı başarıyor.
 
    PS3 ve Xbox 360'taki Crysis 2 ile oldukça kaliteli bir iş çıkaran Crytek, Wii U için de bazı şeyler düşündüğünü daha önce açıklamıştı. Sonunda Wii U'nun geliştirme kitini eline geçiren geliştirici oldukça etkilenmişe benziyor. Crytek'ten Avni Yerli, Wii U'nun geliştirme kiti hakkında şu açıklamada bulundu:
 
    "Cihazın özellikleri çok iyi. Bu açıdan bakıldığında tasarımcıları kamçılayan bir sistem ve bu son derece önemli birşey. Nottingham'daki elemanlarımız Wii U'nun geliştirme kiti testleri sonuçları karşısında çok mutlular ve gerçekten çok etkilendiler."
 
      Electronic Arts ve Nintendo arasındaki yakın ilişki bu konsol için çok sayıda EA oyununun gelmesini sağlayacaktır. Crysis 2'yi de EA'in dağıttığını göz önüne alırsak sanırım Wii U için bir Crysis oyunu bekleyebiliriz.