World of Warcraft, Worgen Sınıfına Binek Geliyor

Beril Sergün

- Normal at verdiler vere vere -.-"


     World of Warcraft: Catacylsm ile Azeroth dünyasına giren ve acıklı hikayeleriyle herkesi üzen Worgen ırkının önce diğer ırklar kıskandı diye "kükremesi" kesilmişti, daha sonra Worgen oynayanlar isyan başlatınca bütün ırklara "kükreme" getirilmişti. Worgen'ler seslerinin duyulduğunu görünce bir de "binek" olayına el atmaya karar verdiler.
 
     Worgen sınıfı oynayan arkadaşlar bilir, insan ırkından lanetlenerek Worgen'e dönüşmüş olan bu ırk Level 20'ye geldiğinde gidip bir binek alma gibi dertleri olmuyordu çünkü Blizzard onları kurt tarzı yaratmıştı ve 4 ayak üzerine düşürerek bineğe gerek kalmadan diğer bineklerle aynı hızda koşabiliyorlardı. Ancak bunu herkesin yapmak istemediğini (özellikle role playing sunucularındaki oyunculardan bahsediyoruz) belirten oyuncular forumlarda haftalarca sayfalar açtılar ve istediklerini 4.3 güncellemesi ile alıyorlar.
 
     Binekler her ne kadar iç açıcı ya da değişik görünmese de şu anda, ilerde ne olur bilemiyoruz ancak Worgen sınıfı şimdilik yeni binekleri alacakları için mutlu görünüyor.