I Am Alive'ın Yeni Bir Videosu Ortaya Çıktı

Alkan Adakaner

Sadece insanlar değil, çevre şartları da düşmanımız olacak gibi görünüyor


     Uzun süredir haber alamadığımız I Am Alive'ın yeni bir videosu daha ortaya çıktı. Malesef bu videonun ne zaman ait olduğu hakkında herhangi bir bilgi yok, ama böyle bir videonun sızması bile heyecan verici.
 
    Hatırlarsanız Ubisoft ilk I Am Alive projesini iptal etmişti ve Splinter Cell: Conviction'ın oyun motorunu kullanarak projeye yeniden başlamıştı. Bu videoya yakından baktığımızda oyun motorunun Splinter Cell: Conviction ile aynı olduğunu düşünüyoruz, yani bu video iptal edilen sürümden değil diyebiliriz. Zaten ilk video ile bu yeni video arasında her yönden çok büyük farklılıklar var.
 
     Bu videoda ana karakterimizin tıpkı Splinter Cell: Conviction'da Sam Fisher'ın yaptığı gibi benzer tırmanma ve atlama tarzına sahip olduğunu fark etmek mümkün. Ayrıca düşmanlarımıza ateş ederken FPS görünümüne geçtiğimiz de gözümüzden kaçmadı.
  
     Ubisoft'un I Am Alive'ın yeni videosunu resmi olarak ne zaman yayınlayacağını bilemiyoruz, ama aşağıda izleyebileceğiniz bu sızan videodan sonra ellerini çabuk tutacaklarına eminiz.