Ay'da Zombi Mevsimi Başlıyor (Video)

Levent Polater

Videonun oldukça kanlı olduğunu belirtelim.

 
    Call of Duty: Black Ops'un zombi laboratuvarlarında bilim adamları sizin için çalışıyor ve zombiler üzerinde çeşitli araştırmalar yapıyorlar. Bunlardan birkaçı arasında zombilerin Ay yer çekimindeki iştahlarının test edilmesi ve yeni silah denemeleri gösterilebilir.
 
    Ay'da artan zombi popülasyonu ve daha önce hiç görülmemiş en vahşi zombi türünü de ortaya çıkarıyor ve artık olaylar kontrolden çıkıyor. Hadi bilim adamları şimdi araştırma zamanı değil, silahlarınıza kuşanın, astranot kıyafetinizi giyin. Ayda zombi mevsimi başladı!
 
    Call of Duty: Black Ops'un harita paketleri için daha önce de müthiş sunumlar görmüştük ama Moon'unki de ayrı bir fantastik olmuş. Live-action türünde hazırlanan bu video çoğu filmde gördüğümüz fragmanlara taş çıkarıyor. Rezurrection zombi harita paketinin yeni üyesi Moon'a bu videoda daha da yakından bakıyoruz.
 
    Diğer 4 haritası World at War'dan aktarma olacak olan (Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa ve Der Riese) Rezurrection, ilk olarak 23 Ağustos'ta Xbox Live'de 1200 MS puanına satılacak. PC ve PS3 sürümleri ise daha ileriki tarihlerde günyüzüne çıkacak.