Xbox 360 için Harika Bir Duyuruya Hazır Olun

Alkan Adakaner

Starbreeze, Darkness ve Chronicles of Riddick'in geliştiricisiydi. Daha ne olsun!


    30 Eylül'de Xbox 360 için harika bir oyun duyurusuna hazır olun. Official Xbox Magazine (OXM) gelecek ayın sonunda mükemmel bir duyuru yapacağını söylüyor. Derginin bu oyun için söylediği tek söz ise "Şimdiye kadar yapılmış en iyi oyunlardan birisi Xbox 360'ta hayat buluyor"
 
    Aslında bu duyuruyu Mart ayında yapması beklenen dergi  malesef bunun ertelemek zorunda kalmıştı. Şimdi ise duyuru için yeni tarih açıklandı, ama bu resmi duyuru olmayacak, çünkü yayıncı firma duyuruyu biraz daha erken yapacak gibi görünüyor.  Yine de oyun hakkındaki ayrıntılı bilgiler ve geliştirici stüdyoya özel ulaşım olanakları yine OXM'de olacak.
 
    Bu oyunun ne olabileceği ile ilgili tahminler de bulunuyor, üstelik bu tahminlerin doğru çıkma ihtimali de bir hayli yüksek. Duyurulacak oyun Starbreeze tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak olan "Syndicate"in devam oyunu olabilir.
 
    Starbreeze çalışanı Rickard Johansson'ın Twitter hesabından "Büyük an yaklaşıyor. Starbreeze ve EA'in Project Redlime'ının açıklanması yakın. Basınla buluşma zamanı" açıklamasını yaptı, fakat kısa bir süre sonra bu açıklamayı sildi. 
 
    Eğer bu oyunun yayıncısı Electronic Arts ise konsola özel oyun yapmayacağını ve multiplatform çalışmak isteyeceğini öngörebiliriz.