Black Ops - Rezurrection'dan İlk Tanıtım Videosu

Levent Polater

Moon'da yer çekiminin düşük olması zombileri kuş bakışı biçimde vurabileceğiniz anlamına geliyor.

 
    Activision, Call of Duty: Black Ops'un dördüncü harita paketi olan Rezurrection için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Bu videoda yeni içeriğin sahne arkasına gidiyor ve Treyarch ekibinin dördü'ü CoD: World at War'dan biri yeni olan Moon haritasını içinde barındıran indirilebilir içerik ile ilgili düşüncelerini dinliyoruz.
 
     Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa ve Der Riese ile başlayan zombi katliamı Black Ops'ta yenilenmiş şekilde ekranlarımıza konuk oluyor. Yeni harita olan Moon ile ilgili ise bu videoda daha çok bilgi alabiliyoruz. Adından da anlaşılacağı üzere Ay'da geçen bu haritada yer çekimi düşük seviyelerde seyredecek ve zıplama tuşu kritik bir rol oynayacak.
 
    Treyarch, Moon haritasını "Sezon finali" kıvamında görüyor. Önceki zombi haritalarınızda hoşunuza giden tüm detayların toplandığı bir harita hâyâl edin. İşte şu anda Moon'u düşünüyorsunuz. Mağaralar, açık ve kapalı alanlar olmak üzere bir çok dikkat çekici çevre elementiyle zombi öldürmeyi sevenlerin favori haritası olabilir Moon. 
 
    İlk olarak 23 Ağustos'ta Xbox Live'de 1200 MS puanına satılacak olan Rezurrection, daha sonra PC ve PS3 çıkışını yapmaya hazırlanacak.