EA, Grand Slam Tennis 2'yi Duyurdu

Alkan Adakaner

Grand Slam Tennis 2'nin ilk oynanış videolarını görmek için sabırsızlanıyoruz


    Electronic Arts'ın ilk oyununu Wii'ye özel çıkardığı Grand Slam Tennis'in 2. oyunu Xbox 360 ve Playstation 3 için duyuruldu. EA bu defa çok daha gerçekçi bir deneyim sunmak için karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
    Avustralya, Fransa, Amerika ve Wimbledon Grand Slam şampiyonalarına (Wimbledon'a sahip tek tenis oyunuymuş) katılabileceğimiz oyunun Playstation 3 sürümünde "Move" desteği de olacak. Malesef Xbox 360 sürümünün Kinect'i  destekleyip desteklemeyeceği bilinmiyor, ama görünen o ki desteklemeyecek.
 
     “Professional, Realistic, Organic” (P.R.O) adı verilen bir yapay zeka sistemine sahip olacak oyunda 10 yıllık kariyer modu bulunacak. Ayrıca ESPN Grand Slam Tournament klasikleri de oyunda yer alacak. 

     Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Bjorn Borg, Maria Sharapova, Serena-Venus Williams ve John McEnroe gibi önemli tenisçilerin de bulunacağı oyunda efsane isimleri de bulabilecekmişiz.
 
     Electronic Arts yetkilileri oyunun grafikleri konusunda da oldukça iddialı olduklarını ve oyunculara gerçek bir tenis deneyimini nasıl olacağını hissettirme amacında olduklarını vurguluyorlar.
 
    Oyunun ilk tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.