gPotato'nun GamesCom Listesi Belli Oldu

Ersin Kılıç

Age of Wulin, firmanın önemli oyunlarından biri..


     Avrupa’nın önde gelen www.gPotato.eu portalı üzerinden hizmet veren online oyun yayıncılarından Gala Networks Europe, bu ay içinde Köln, Almanya’da organize edilecek olan Gamescom fuarına katılacağını duyurmaktan büyük bir mutluluk duymaktadır.

     gPotato.eu fuarın halka açık kısmında mevcut olup, oyunlarının özel videolarını ve oyuncuları gelecek yıl neler bekleyeceğini sunacak. Fuar standında gPotato.eu’nun merakla beklenen 9. Oyunu olan dövüş sporu MMO Age of Wulin: Legend of the Nine Scrolls ‘un ve ismi daha açıklanmayan 10. Oyununun fantastik yeni videoları gösterilecek.

     gPotato.eu topluluğu üyeleri ve Gamescom ziyaretçileri ayrıca Allods Online, Rappelz, Flyff ve Dragonica gibi değişik gPotato.eu oyunlarının GM’leri ile tanışma ve vakit geçirme imkanına sahip olacak. gPotato.eu takım üyeleri ayrıca fuar standında oyunlar, etkinlikler düzenleyip ve hediye eşyalar dağıtacak. CosPlay etkinliğinde ise gPotato.eu sünger patatesi, gPotato sanal para kuponları ve Dell XPS Laptop gibi ödüller dağıtılacak.

     Gamescom için diğer bir özel etkinlikte Allods Online’daki en iyi savaşları, görevleri ve özel mücadeleleri gösteren oyun topluluğunun üyeleri tarafından profesyonel standartlarda hazırlanmış özel video gösterimi olacak. Bu şov gPotato.eu tarafından ayrıcalıklı olarak ilk defa Gamescom’da yapılacak ve gPotato.eu oyuncularının emeğini fuarda göstermekten büyük bir gurur duymaktadır.

     Ayrıca fuar ziyaretçileri bazı gPotato.eu yapımcıları ile tanışma fırsatı elde edip onlarla sohbet etme ve fikir paylaşımı fırsatını bulacaklar.
 
                                                                                                               Basın Bülteni