Skylanders Spyro's Adventure'dan Yeni Bir Video

Ersin Kılıç

Bu karakterleri portallar ile oyuna ekleyebileceğiz.


     Özellikle PS2'de çıkan oyunları ile büyük beğeni toplayan Spyro, yeni oyunu Skylanders Spyro's Adventure ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda duyurusu yapılan oyunun yeni videosu ise bugün yayınlandı.
 
     Hikaye detaylarına da yer verilen bu yeni videoda asıl vurgulanan nokta ise oyunun en büyük özelliği olmuş. Daha önce de açıklandığı gibi oyunun tüm sürümlerinde özel bir aparat yer alacak ve oyunda yönlendireceğimiz karakterlerin oyuncaklarını bu aparata taktığımızda oyundaki karakter değişimini de yapabileceğiz. Üstelik her oyuncağın kendi belleği olacak. Yani 20. seviyede bıraktığınız karakteri başka bir oyuna taktığınızda aynı seviyeden devam edebileceksiniz. Üstelik bu oyuncakların multiplatform olması da oyunun en büyük özelliklerinden birisi. Yani karakterinizi ister Wii, isterseniz de PS3 sürümünde kullanabileceksiniz.
 
     Spyro’nun da aralarında bulunduğu 30’dan fazla farklı karakteri kontrol edebileceğimiz oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.