League of Legends: Şampiyonlar Anlatıyor!

Beril Sergün

League of Legends oldukça yüksek bir oyuncu sayısına sahip.


      MMORPG web sitesi League of Legends şampiyonlarıyla yaptığı röportajda ilginç noktalara değindi.
 
      Soru: Oynanabilen karakterlerden bahsedecek olursak, sizce oyuncular tarafından pek oynanılmayan ama iyi bir karakter var mı? Aynı zamanda en güçlü karakter kim?
 
      Cevap: Lauri "Cyanide" Happonen:  Bence en az kullanılan ve daha çok kullanılması gereken karakter Trundle. En güçlü karakter ise şu anda Orianna.
      Max "Magic" Dreysse: En az kullanılan karakter kesinlikle Twitch. Twitch iyi kullanıldığı zaman  çok fazla zarar verebilen bir karakter. Özellikle Passive True özelliği gerçekten çok fazla zarar veriyor. En güçlü karakter ise kesinlikle Orianna, 2. Amumu, 3. Gankplank, 4. Tf ve 5. Yorick. Ayrıca Fiddle'da son zamanlarda canımı sıkmaya başlıyor.
 
     Soru: Dreamhack sırasında bir çok oyuncu Summoner Spell Flash'i kullandı. Siz Flash hakkında ne düşünüyorsunuz ve şu anda ne durumda?
 
     Cevap:  Lauri "Cyanide" Happonen: Flash şu anda takım dövüşlerinde en çok kullanılan ve en çok işe yarayan büyü. Bunun sayesinde AoE ve melee ataklarından kolaylıkla kaçabilirsiniz.
       Max "Magic" Deysse: Özellikle uzak menzilli şampiyonlarda çok işe yaradığını söylemeliyim. Kısacası eğer biri Flash kullanıyorsa siz de onu Flash'le yakalamalısınız.
 
 
     Röportajın daha ayrıntılı versiyonuna buradan ulaşabilirsiniz.