Capcom: Marvel vs. Capcom 3 Kayıtlarınızı Silmeyin

Levent Polater

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 de 12 yeni karakter sizleri bekliyor olacak.

 
    Marvel vs. Capcom 3'ün ardından Capcom'un Ultimate Marvel vs. Capcom 3'ü duyurmasına nedense kimse şaşırmadı. Capcom'un satış taktikleri arasında bunu daha önce de özellikle Resident Evil ve Street Fighter IV üzerinde defalarca gördük. Hatta bunun üzerine bir de 'Mega Ultimate Marvel vs. Capcom 3' vs tarzı bir oyun daha duyurulursa yine hiç şaşırmayın derim.
 
    Her neyse yalnızca kutulu olarak satılacağı bildirilerek daha yeni Marvel vs. Capcom 3 satın alanları biraz küplere bindiren bu oyun için Capcom'dan bir açıklama var. Comic-Con'da oyunun yapımcısı Ryota Niitsuma, oyunu bekleyenlere Marvel vs. Capcom 3 kayıtlarınızı silmeyin demiş.
 
    Yani bir bakıma Niitsuma diyor ki, Marvel vs. Capcom 3'ü satın aldınız, hadi şimdi Ultimate Marvel vs. Capcom 3'ü de satın alın. Bakın o kayıtlarınız işe yarayacak diyor...
 
    Aslında beni bile böyle biraz kızdıran olay, 12 extra karakteri içinde barındıracak bu özel sürüm ayrıyetten Marvel vs. Capcom 3 satın alanlara bir DLC olarak teklif de edilebilirdi. Ancak gelin görün ki daha fazla para kazanmak uğruna yapılan bu hareket bence biraz 'açgözlülüğün' simgesi oluvermiş. Neyse tepem attı Capcom'a, siz bana aldırış etmeyin.
 
   Ha bu arada, MvC 3 kayıtlarının UMvC 3'te ne gibi bir sürpriz yaratacağı bilinmiyor. İleride bilgilendirilecekmişiz. Bu arada Niitsuma, eğer hayranlar bu oyuna büyük ilgi gösterirse ileride daha fazla içeriğin bizleri bekleyebileceğini söylemiş. 'No comment'.