Robert Bowling de Battlefield 3 Alıyor

Gökhan Yılmaz

EA, elindeki kozu en iyi şekilde kullanmak konusunda çok kararlı.

 
     Infinity Ward'un kreatif stratejisti ve popüler isimlerinden biri olan Robert Bowling (Fourzerotwo olarak da biliniyor) sıkı bir shooter oyuncusu olarak Battlefield 3 almasında hiç bir sakınca olmadığını söylüyor.
 
     "İki firmanın da iki farklı oyuncu kitlesinin olduğunun farkındayım ve ikimiz de çok iyi ve farklı deneyimler sunuyoruz. Ve bence birbirimizi kızdırmak, bu tutkulu oyuncuların sadece birbirleriyle tartışmasına neden oluyor. Bu böylece sonsuza kadar sürer. Eğer bu sene iki oyun da başa baş gidecekse Battlefield 3 almamda hiç bir sakınca yok. Savaşı konu alan shooterlar içinde tek bir oyundan çok daha fazlasına yer var.
 
     Sanıyorum ki o bir yanlış anlama (EA'in bu konuda tam tersini düşünerek Battlefield 3'ün tek başına lider olacağını söylemesi üzerine). Bence kesinlikle tek oyundan fazlasına yer var. Eğer shooter hayranıysanız bu farklı tecrübeler yaşatacak iki farklı oyunun ikisine de sahip olmalısınız. Çünkü birini kaçırırsanız büyük şey kaybedersiniz." - Robert Bowling
 
     EA'in iyice bastırmasıyla son aylarda devam eden atışmalar Activision tarafında olgunlukla karşılanmış gibi görünüyor. Bowling'in söylediklerine katılmamak elde değil. Hem söylediklerinin doğru olması konusunda (Farklı oyun, farklı tecrübe), hem de iyi bir oyuncu olarak taraftar gibi davranmaması konusunda tebrik edilmeli.