Yeni Spyro'nun Wii Sürümünden Görseller

Levent Polater

Spyro, platform ve macera türünü severler için tam bir şifa niteliği taşıyor.

 
    Activision'ın meşaleyi devraldığı Spyro serisinde yeni halkamız Skylanders Spyro's Adventure olacak. Duyurusu bir kaç gün önce gerçekleşen oyunun Wii sürümü için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
    Bu ekran görüntülerini aşağıdaki galeriden bulabileceğinizi belirtirken oyunun içeriğiyle ilgili bilgiler şöyle.
 
    "Portal of Power’ı kullanan oyuncular Skylanders figürlerini istedikleri platformdaki oyuna aktarabiliyor. Ev ve el konsollarındaki oyunlar sırasında her bir Skylander yetenek ve level gelişimlerini hatırlayacak ve bu sayede oyuncular yüksek level Skylanders figürlerini diğer platformlarda oynamak üzere kullanabilecekler.

     Skylanders Spyro’s Adventure çocuklara sevilen mor ejderha Spyro’nun da aralarında bulunduğu 30’dan fazla farklı karakteri kontrol edebilecekleri, Portal Master rolüne bürünme imkanı veriyor. Bu kahramanlardan her biri, Skylander’ları oyuncağa dönüştürüp Dünya’ya göndermiş olan, Kaos ismiyle bilinen sinsi Portal Master tarafından ele geçirilmiş gizemli dünya Skylands’in koruyucuları. Yalnızca Skylanders Spyro’s Adventure oyuncuları bu kahramanları kendi evlerine döndürme gücüne sahipler, ama bunu yapabilmek için mistik ortamları keşfetmek, tuhaf yaratıklara karşı savaşmak, hazineler toplamak ve zorlu bulmacalar çözmek zorunda olacaklar."

    Oyunun ilk videosu ve yeni ekran görüntüleri aşağıda. Çıkış tarihi olarak 14 Ekim, 2011 gösteriliyor.