PC'ye Özel: Hard Reset Duyuruldu!

Ersin Kılıç

Fletcher'ın sol gözü, muhtemelen bize farklı özellikler sunacak.


     Bugün şaşırtıcı bir duyuru ile karşılaştık diyebiliriz. PC platformuna özel olarak geliştirilen ve bugün duyurusu gerçekleşen Hard Reset'in Eylül ayında çıkış yapacağı belirtiliyor.
 
     İlk videosu ve birkaç ekran görüntüsü de yayınlanan oyuna baktığımızda Sci-Fi bir yapıya sahip olduğunu görüyoruz. Son dönemin popüler türlerinden aksiyon ve RPG öğelerini birleştiren oyunun dünyası ise Blade Runner'ı anımsatıyor. Oyunun konusu hakkında her ne kadar fazla detay verilmese de bundan yüzlerce yıl sonra geçtiği belli oluyor. İnsanlığın son kalan şehirlerinden biri olan Yeni Bezoar'daki gizemli saldırıların arkasını araştıracağımız oyunda Fletcher adlı bir karakteri yönlendireceğiz.
 
     Oyunun ekran görüntülerine baktığımızda ise birbirinden farklı silahlar kullanacağımızı anlıyoruz. Sol tarafta ise sağlık ve zırh barımız dışında yıldırım işaretine sahip bir bar daha bulunuyor. Bununla muhtemelen özel saldırılar yapabileceğiz. CGI videoda ise karakterimizin sol gözü dikkatimizden kaçmıyor.
 
     Eski People Can Fly, CD Projekt RED ve City Interactiveçalışanları tarafından kurulan Flying Wild Hog firması tarafından geliştirilen oyunun kullandığı grafik motoru ise Road Hog. 35 kişilik bir ekip tarafından geliştirilen oyunun ilk video ve ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.