Yeni Saints Row'dan Deli Dolu Bir Oynanış Videosu

Ersin Kılıç

Silahlarda bol seçenek olacağı kesin.


     Geçtiğimiz Mart ayında yapılan duyurusunun ardından bazı ekran görüntüleri dışında herhangi bir bilgi yayınlanmayan Saints Row: The third için oynanış videosu bugün yayınlandı. oyunun bu oynanış videosunda merak edilen bir çok soru yanıtını bulmuş.
 
     Oyundaki açık dünya oynanışı ve diğer dinamiklere yoğunlaşan bu oynanış videosunda Volition Games yapımcıları, yayınlanan bu videodaki açık dünya oynanışını anlatmış. Videoda ilk anlatılan nokta oyunun geçtiği şehir olmuş. kumar, eğlence ve yaşayan bir şehir olduğu belirtilen bu videonun ilerleyen dakikalarında ise dövüş dinamiklerine geçiş yapılmış.
 
     Dövüş dinamiklerinin ise oldukça eğlenceli olduğunu görüyoruz. Bir Amerikan güreşçisinin tüm yeteneklerine sahip olan karakterimiz, elindeki silaha göre farklı öldürme şekillerine yöneliyor. Özellikle karakterimizin eline aldığı dildo ile etraftakileri dövmesi, videonun da en ilginç anlarından birisi olmuş. Burada göze batan tek unsur ise yanındaki kişi patlayarak ölse bile yapay zekanın hiç tepki vermemesi olmuş.
 
     Videonun ilerleyen kısımlarında ise tank ve jet kullanımı gibi oynanış anlarına yer verilmiş. Özellikle oyuna özel olarak tasarlanan araçların eğlenceli olduklarını görüyoruz. yeri gelmişken oyundaki silahlarında oldukça farklı olduklarını görüyoruz. Özellikle kordinat belirterek airstrike (hava desteği) çağırdığımız silah, oyuna da ayrı bir renk katacağa benziyor. 18 Kasım'da çıkacak olan oyunun bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.